Tibco udpeger Rani Johnson til CIO

TIBCO Software Inc., en global leder inden for virksomhedsdata, bemyndiger sine kunder til at oprette forbindelse, forene og med tillid forudsige forretningsresultater og løse verdens mest komplekse datadrevne udfordringer.

I dag annoncerede TIBCO udnævnelsen af ​​Rani Johnson som Chief Information Officer (CIO), der blev medlem af virksomhedens ledelse. I sin rolle vil Johnson arbejde sammen med kunder, partnere og TIBCO’s ledelsesteam for at hjælpe med at skabe forbindelserne mellem forretning, infrastruktur og bæredygtig innovation, som moderne virksomheder har brug for at opnå.

Med mere end 20 års erfaring inden for IT-branchen bringer Johnson sin omfattende viden om det fulde it-økosystem. Med en innovativ og samarbejdsvillig ledelsesmetode hjælper hun med at integrere kundernes teknologiløsninger med strategiske forretningsresultater.

Før hun kom til TIBCO, fungerede hun som senior vice president og CIO for SolarWinds, hvor hun var direkte involveret i udviklingen af ​​nye teknologier, kørte virksomhedens strategiske GDPR-transformation og ledede virksomhedens forretningsapplikationer, IT-infrastruktur, DevOps og informationssikkerhed. hold. Johnson overgik konsekvent serviceniveauets mål, mens han leverede en 50% år-over-år stigning i teknologiinnovation og kapaciteter gennem projektlevering.
„For at hjælpe kunderne med at opnå bæredygtig forretningsinnovation er vi nødt til at omdanne vores forretning fra serviceledet til ledelsesdrevet,“ sagde Matt Quinn, Chief Operating Officer, TIBCO. „Jeg er meget begejstret for at byde Rani velkommen i teamet. Hun er lidenskabelig med innovation og transformation, og hendes viden om systemer og infrastruktur vil være en katalysator for bedre samarbejde med vores kunder for at transformere deres forretning. “

„Jeg ser et enormt potentiale for virksomheder i alle størrelser, der ønsker at udnytte deres data og cementere deres relevans i et digitalt transformeret forretningslandskab,“ sagde Johnson. „Det er min lidenskab at skabe forretningsmiljøer, der understøtter positive ændringer; udvikle it-ledere, kvinder og farvede mennesker og sænker de socioøkonomiske barrierer, der er forbundet med denne branche. Jeg tror, ​​TIBCO har en fantastisk historie at fortælle, og vi vil fortsætte med at ryste status quo, mens vi stræber efter at blive en del af løsningen ved at støtte vores kunders forretning . “

Johnson havde ledende roller i Lower Colorado River Authority, hvor hun som CIO var leder af organisationens forskning og udvikling, opgradering af dens kritiske infrastruktur og forbedring af måledata og faktureringsnøjagtighed. Hun havde også stillinger i Austin Energy, E2open, grundlagde Guide2style.com, Intel, og modtog NASAs pris for fremragende bidrag i forbindelse med udviklingen af ​​et softwareprogram til lagring, overvågning og distribution af elektrisk kraft mellem de forskellige moduler i det internationale rum. Station Alpha (ISS-A).